За нас

handmade-crafts-%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%be

 

Здравейте, щастливи хора!

Сигурни сме, че щом сте сред страниците на нашата виртуална работилница сте щастливи и и усмихнати. Хора, нуждаещи се от цвят в сивото ежедневие, хора с иновативни идеи, търсещи и любопитни, креативни и усмихнати.

Ние сме скромен колектив от същите усмихнати и весели хора като Вас, които желаят да споделят делника си с всички. Обичаме да изобретяваме, да бъдем иновативни и креативни. Ние се радваме, когато творим и когато виждаме нагледно как от труда ни произлиза нещо практично и красиво. А защо не и оригинално.

В последните години магазините ни заливат с какви ли не предложения за подаръци, но за съжаление почти всичко, което можем да намерим е с поставена щампа, стандартно и някак си “бездушно”.

Това е и причината да създадем този сайт. Искаме да вдъхнем живот на заобикалящата ни действителност, да направим себе си, дома или офиса си по-шарени и свежи, за да можем да живеем и да се наслаждаваме на деня с усмивка и добро настроение.

На страниците на виртуалната работилница – https://napravisi.bg , ще може да откриете много практични съвети за това как да майсторим сами, да сътворяваме практични неща и джаджи от вече “ненужни” материали, да научим практични решения за живота и бита и не на последно място по-важност – да разпуснем и да се забавляваме.

С поздрав и усмивка,

екип на НаправиСи 🙂

 

Save

Save

Save

Save

Save

Кажете на приятелите си